torstai 17. huhtikuuta 2014

Blogin kolmivuotis-arvonta on suoritettu! ♫

No niin, blogini täytti eilen hurjat 3 vuotta ja sen kunniaksi järjestin pienen arvonnan.

Alla olevasta videosta voit seurata kuinka arvonta suoritettiin ja kenelle lähteekään mahtava pikkupaketti tarroja sun muuta pikku kivaa.

Osallistujat ♫
Kiitos kaikille osallistujille! ♥

Voittajalle on lähetetty jo sähköpostia, ja paketti siirtyy postin hellään huomaan mahdollisimman pian.Ja vielä kerran onnittelut voittajalle!

Kolmeen vuoteen on mahtunut jos jonkinmoista ja olen iloinen, että lukijoita on tullut näinkin paljon. Välillä on ollut vähän hiljaisempia hetkiä, mutta aina ei yksinkertaisesti ole aikaa kirjoittaa, tai sitten en keksi mistä kirjottaisin. Blogin rajaaminen pelkkään Japani-teemaan on välillä hankalaa, mutta mielestäni se on osa blogin viehätystä. Kiitos hirveästi kaikille lukijoille, ilman teitä en olisi mitään!

Tässä hieman statistiikkaa kolmen vuoden ajalta:

Kävijöitä: 28 872, joista suurin osa Ani.mun kautta (6079 kävijää)

Eniten kävijöitä kuukaudessa: Elokuu 2011 (2 573 kävijää). Blogin ensimmäisenä kuukautena 131 ja tässä kuussa 1639.

Suosituin teksti: Japanilaisen ruoan ystävälle - Magokoro

Suosituin hakusana: Wolf's Rain

***

So, the lucky winner of my giveaway is Laura Whittaker!! Congratulations! I have already sended an email for the winner and I will send the package as soon as possible. Thank you for everyone who participated ♥ 

I have now kept this blog for three years and it has been lots of fun. Sometimes I don't have time or inspiration to write, but I'll always try to keep the blog active and interesting. Sometimes it's hard to write only about Japanese things, but I think it is important to keep it like that. It's kinda like part of its charm ;) Thank you for all of you readers, without you all this blog and me would be nothing!

Above you can see some statistics: how many pageviews this blog have, what is the most popular month and post etc.

♫ ヨハンナ ♪


1 kommentti: