perjantai 30. elokuuta 2013

✩ Muutto tunnelmia ja japanin alkeita ✩

Muuttopuuhat alkavat olla ohitse ja kämppä näyttää pikkuhiljaa asuttavalta. Keittiö on ihanan tilava ja valoisa, joten ajattelin postata jossain vaiheessa lisää joitakin mukavia japanilaisia reseptejä. Postaukseni japanilaisesta juustokakusta sai valtavasti katsojia, mikä yllätti minut positiivisesti. Muutamat ovat jopa kokeilleet tehdä kakkua itse ja pitäneet siitä valtavasti :)

Olen myös yllättynyt siitä valtavasta mangakasasta minkä löysin varastosta! :D En tiedä mitä oikein teen niiden kanssa. Haluaisin ne joskus kivasti näytille, mutta tällä hetkellä se taitaa olla mahdotonta... Pieneen yksiöön kun ei paljon mitään kirjahyllyjä sun muita mahdu. Nopeasti laskettuna viisi isoa laatikollista mangaa odottaa pääsyä varastoon. Ihan itkettää viedä ne sinne piiloon, mutta minkäs teet.

Kansalaisopistojen vihkoset on myös postitettu! Raumalla on luvassa japanin alkeita torstai-iltaisin klo 17:30-19:00, 19.9 alkaen, ja Huittisissa japanin alkeet ovat keskiviikkoisin klo 17:30-19:00, 11.9 alkaen. Rauman kursseille ilmottautuminen alkaa internetin kautta ensi maanantaina (2.9) ja puhelimitse ensi tiistaina (3.9). Huittisten kurssille ilmottaudutaan saapumalla paikalle ensimmäiselle tunnille ja täyttämällä ilmottautumislomake. Huittisissa on luvassa myös Aasia-illat, joista voit lukea lisää täältä. Tervetuloa mukaan!


Rauman kansalaisopiston 2013-2014 opinto-ohjelmasta.
Koulukin alkaa ensi maanantaina... Olen innoissani, mutta samalla vähän huolissani miten tulen pärjäämään. Eiköhän tuosta hengissä selviä, toivottavasti ainakin. Onko muilla alkanut/alkamassa koulu? Millaisissa tunnelmissa te olette? Kohtalotoverit, pistäkää ihmeessä kommenttia! :)

P.s
Katsoin tänään pitkästä aikaa Dragonball Special Movie:n Bardock - The Father of Goku! Nyyh, se on vaan niin hyvä. Pikku-Vegeta on niin söpö, ja Bardock... Se on vaan niin ihana. (Kyllä, olen 23- vuotias nuori nainen ja fanitan Dragonballia... Entä sitten?)

♥ Johanna/Matsukaze ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti