lauantai 21. toukokuuta 2011

Kesäloma!

Hei ystävät rakkaat! Kokeet ovat ohi ja viimeisellä luennollakin käyty! Vielä pitää tehdä yksi kirjallisuusanalyysi (2000 sanaa) ja sitten kesäloma voi virallisesti alkaa :) Johtuen kaikesta tästä rumbasta on kirjoittelu vähän viivästynyt mutta toivon että se ei haittaa.
Ajattelin tänään kertoa vähän pienistä aarteistani joita omistan.


Ensimmäiseksi esittelen teille pienempiä esineitä alkaen tästä kauniista kirjanmerkistä jonka sain kirjekaveriltani Yukalta. Kyseessä on fanituote Ghiblin uudesta elokuvasta Karigurashi no Arrietty (借りぐらしのアリエッティ) joka julkaistiin 2010. Itse en ole vielä kyseistä elokuvaa nähnyt mutta eiköhän sen aika tule vielä joskus :) Materiaaliltaan tämä on jonkin sortin metallia ja muovia, tarkemmin en osaa sanoa. 


Tässä on ystäväni gotochi-kitty! Se viihtyy mukanani roikkuen kännykässäni ja piristää päivääni pelkällä olemassa olollaan :D Tämä on myös lahja Japanista. Harmittaa vaan että värit on vähän kulunut matkan varrella...


Kaze no kizuuuuuu! Ops, ehkä parempi harjoitella jossain muualla! Tässä siis tessaiga-avaimenperä minkä sain lahjaksi ystävältäni PM:ltä. Tämä on erittäin rakas ja oli mukana myös kokeissa tuomassa onnea! Toivotaan että siitä oli hyötyä :) Ai niin, ei muovia vaan metallia.

Lisää löytyy tavaraa vaikka kuinka paljon mutta kirjoittelen niistä aina välillä sitten lisää. Nyt pitäisi suunnata aamulenkille ja sitten pyykkituvalle. Ja ensi viikolla onkin sitten matka Tukholmaan! Odotan innolla että pääsen opettajan suosittelemaan teekauppaan ja pariin muuhunkin mielenkiintoiseen paikkaan. Museoitakin haluaisin käydä tutkimassa.

2 kommenttia:

  1. Hey! Where is Kaname i ask! ;DD Ja mun suurin aarteeni on tällä hetkellä mun tohoshinkin lisäksi sulta joululahjaksi saatu Hero Jaejoong kalenteri <3 Thanks :DDD

    VastaaPoista
  2. Kyllä se Kaname-sama on myös täällä, en oo vaan vielä ehtinyt sitä tänne laittaa ^^

    VastaaPoista