keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Aarteita :)

Hei jälleen!
Tänään ajattelin jatkaa hieman listaa aarteistani. Oikeastaan mulla olis parempaakin tekemistä, mutta tekee mieli mieluummin kirjoitella tänne :D Olkaa siis iloisia!


Tässä on jälleen yksi kirjanmerkki. Käsittääkseni käsin tehty, bambu materiaalina. Oikein kaunis! Sain tämän myös kirjekaveriltani Yukalta :) Tämä kuului syntymäpäivälahjoihin joita sain häneltä kauhean kasan!


Tämä on myös Yukalta. Kyseessä on pieni hajustepussi joka tuoksuu taivaalliselta! Hajun nimi on Miyako ja se on ostettu Kiotosta, yllätys yllätys. Kioton nimihän on siis joskus ollut Miyako :)


Nyt siirrytään kukkaroihin, joita minulta löytyy pari kappaletta. Tämän sain viime jouluna lahjaksi ystäväni J:ltä. Säilytän siellä euromaiden ulkopuolisia kolikoita :) Minähän siis keräilen kaikenlaisia kolikoita, enimmäkseen kuitenkin euroja.


Tämä on ihastuttava ostos viime animeconista, onigiri-Tooru! Oli vaikeaa päättää Kyon ja Toorun välillä mutta päädyin tähän. Kyseessä siis on fanituote Fruits Basketista. Päähenkilöön viitataan onigirillä mutta en jaksa selittää miksi. Kaikki selviää kun lukee kyseisen mangan! Animestakin tämä tulee luultavasti selville :)Tämän sain kirjekaveriltani Makilta. Brändin nimi on Liz Lisa ja se on kuulemma erittäin suorittu tyttöjen keskuudessa Japanissa. Mene ja tiedä, itse en ole kuullut aikaisemmin moisesta. Materiaalina on jonkin sortin muovia enkä usko että kestäisi käytössä kauan. Sen takia olen pitänyt sitä vain visusti tallessa.


Sellaisia tänään, nyt toivottelen kaikille hyvää päivänjatkoa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti