torstai 31. toukokuuta 2012

Vapaapäivä :)

J piipahti pitkästä aikaa kylässä, ja sain häneltä aivan mahtavan tuliaisen:

Jiji- pehmo :)
Jep, se on Kikin lähettipalvelu:n Jiji! Anteeksi huono kuvanlaatu, mutta kamerasta on ollut akku loppu viimeiset puoli vuotta, joten räpsäisin kuva kännykälläni.
Ilmeisesti asia on niin, että kaverini siskontytär on perinyt Japani/anime/manga ym. innostuksemme, jonka vuoksi oli pyytänyt tälläistä Jiji- pehmoa itselleen. Kaverini äiti sitten työsti muutamat Jijit, ja sain itselleni tämän prototyypin :D Lucky me! Kuromi ja Kaname-sama saivat nyt vierelleen uuden tuttavuuden. Oma kissani tosin oli sitä mieltä, että Jiji on aivan liian pelottava, ja kiersi pehmon parin päivän ajan hyvinkin kaukaa. Nyt näyttää jo siltä, että he ovat ystävystymässä ^_^

Sitten aiheesta toiseen, eli Desuconiin, sillä liput saapuivat viimeinkin! :) Kaikki on valmiina reissuun, joten nyt pitää vain suoriutua hyvin pääsykokeista, jonka jälkeen pääseekin sitten heti Lahteen rentoutumaan hyvässä seurassa.
Sain muuten aivan loistavan idean pari päivää sitten siitä miten olisin voinut pukeutua coniin. Harmi vaan että aika on jo näin kortilla vaikka puvun valmistuksessa ei luultavasti kauaa menisikään... Noh, ehkä sitten joku toinen kerta, myös sen takia, että yritän tosissani säästää rahaa reissuani varten.

Lisäsin blogiin myös kellon, mikä näyttää Tokion aikaa. Tarkoituksena olisi lisätä jossakin vaiheessa muutama muukin pikkujuttu, mutta tällä hetkellä se ei onnistu, koska olen täysin käsi tälläisissä asioissa. Täytyy luultavasti turvautua jälleen tämän talouden toiseen osapuoleen, joka haltsaa nämä asiat paremmin. :)

P.s
Toivottavasti Desuconin aikana olisi lämmintä keliä...

2 kommenttia:

  1. Juu siis se nyt haluaa cosplay synttyäri juhlat itselleen ja kun äiti tokas sille että niin naamiaiset, tää tokasee takasin ei vaan cosplay ^_^

    VastaaPoista