keskiviikko 23. toukokuuta 2012

68 päivää jäljellä.

Tokyo Skytree, maailman korkein torni, on vihdoinkin auki yleisölle. Liput ajalle 22.5-10.7.2012 pitää varata etukäteen, mutta 10.7 jälkeen aletaan myymään päivälippuja, joilla pääsee nauttimaan näkymistä 350 metrin, tai vaihtoehtoisesti 450 metrin korkeudesta. Ei ole varmaan vaikeaa arvata mistä minut voi löytää elokuussa?

Tokyo Skytree
Hintaa lipuilla toki on. 350 metrin korkeudesta maisemia aikuiset pääsevät katsomaan maisemia maksamalla 2000 jenin verran, 450 metristä maisemia pääsee katselemaan pulittamalla 1000 jeniä lisää. Euroissahan tämä on siis n. 20-30€. Ei silti mitään verrattuna Disneylandin hintoihin... Jonne olisi siis tarkoitus myös mennä :D Ei aivan sitä japanilaisinta meininkiä, mutta lapsuuden unelmia on mukava toteuttaa ^_^

Korkeutta koko tornilla on 634 metriä, joten aivan pienestä pytingistä ei ole kyse. Rakastan korkeita paikkoja, enkä malta odottaa että pääsen näkemään Tokion yläilmoista. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Näsinneulalla on korkeutta 168 metriä, josta torniosan korkeus on 134,5 metriä.
Näsinneula ei ole kuitenkaan korkein paikka missä olen ollut, vaan voiton vie maailmanpyörä London Eye, 135 metrillä :D.

London Eye. En saanut otettua maailmanpyörän kyydissä julkaisukelpoisia kuvia :(
Jännitän hirveästi tulevaa Tokion reissua, mutta h-hetken lähestyessä jännitys tuntuu vaan kasvavan. Olen ikuinen murehtija ja kaikenlisäksi murehdin muidenkin puolesta, joten tulos on luultavasti se, että olen hermoraunio heinäkuun loppuun mennessä. Pyrin kyllä kanavoimaan ajatuksiani muualle, mutta välillä se on vaikeaa. Voin vain lohduttautua, että jännitykseni ei ole varmasti mitään matkakumppaniin verrattuna. Hänen vaihtovuosi bloginsa Läntisen palatsin varjossa löytyy täältä.

Nyt suuntaan kanavoimaan ajatuksiani valintakoeaineistoon, joten toivotan kaikille muillekin, jotka hakevat tänä keväänä kouluun, tsemppiä ja menestystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti