keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Matkaan valmistautumista ♫

Tullessani eilen töistä kotiin olin iloinen huomatessani, että V oli saanut haluamani lähtölaskennan näkymään blogissa. Tosin itselläni tämä kyseinen lähtölaskenta ei aina näy, syystä tai toisesta. Välillä kestää hetken ennen kuin aika tulee näkyviin, ja välillä se ei näy ollenkaan.
En tiedä minkä tasoisia lukijani ovat japaninkielessä, joten selvennykseksi: Aika näkyy muodossa päivät, tunnit, minuutit ja sekunnit. Lähtölaskenta loppuu suurinpiirtein siihen hetkeen kun hyppään koneeseen Helsinki-Vantaalla, ja seikkailu alkaa :)

Vaikka matkaan onkin vielä lähes pari kuukautta, olen jo pohtinut eri matkavakuutus vaihtoehtoja. Tällä hetkellä keikun Eurooppalaisen ja Travel Guard:in välillä. Luultavasti päädyn Eurooppalaiseen, sillä en pidä Travel Guard:in tavasta käsitellä henkilötietoja ym. vastaavia tietojuttuja. Travel Guard olisi kyllä hieman edullisempi, ja sillä olisi ehkä hieman paremmat korvaukset, mutta ero ei kuitenkaan ole järisyttävän suuri. Pitänee miettiä vielä muutama päivä rauhassa, ennen kuin teen päätöksen. Jos jollakin on kokemuksia (hyviä tai huonoja) kyseisistä vakuutusyhtiöistä niin kertokaa ihmeessä ^^

Toinen matkakumppani sai passinkin hommattua juuri parahiksi, sillä satuin lukemaan lehdestä jutun, missä poliisi kehotti hankkimaan passit ajoissa tähän aikaa vuodesta. Passin saapumisella saimme myös varmistuksen, että olin ilmoittanut hänen nimensä oikein lentolippua ostettaessa. Siinä kun eivät ääkköset käyneet, niin piti sitten heittää näitä ae-settejä sinne, ja lopputulos näytti mitä mielenkiintoisimmalta. Loppujen lopuksi, passissa ja lentolipussa nökötti sama nimi, joten loppu hyvin, kaikki hyvin. Eipä silti, ei sillä taida niin suurta merkitystä loppujen lopuksi edes olla.

Tuu jo elokuu! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti