torstai 27. lokakuuta 2011

Zoku Natsume Yuujin-chou

Juupa juu, tälläinen tuli katsastettua tällä kertaa. Pikaisen jutun laitan siitä mutta isompia en tällä kertaa ehdi kirjoittamaan.
Elikkäs, ei uutta taivaan alla tämän sarjan suhteen, kyseessä oli yhtä hyvä kausi kuin edellinenkin. Natsume jatkaa youkaiden nimien palauttamista ja saa hieman tietää lisää isoäidistään Reikosta. Jaksot toimivat edelleen irrallisina, erillisinä tarinoina mikä oli mielestäni ihan kiva.
Jäin kuitenkin kaipaamaan hieman jonkinlaista edistystä sarjaan; hahmokehitystä tai juonellista etenemistä edes johonkin suuntaan. Kokonaisuus oli kuitenkin hyvä ja yhtä söpöjä youkaita en olekaan hetkeen nähnyt!Tirautinpa muutaman kyyneleenkin yhden jakson lopussa... Mitä sitä turhia kieltelemäänkään. Nyanko-sensei oli yhtä ihana kuin ennenkin joskin ruokahalu näytti vain kasvaneen! Tulee Natsumenkin kanssa yhtä hyvin toimeen kuin aina ennenkin... :D
Jossakin vaiheessa kyllä mietin että ei Natsumen kaltaisia ihmisiä voi oikeasti olla olemassa. Enkä tarkoita nyt hänen kykyään nähdä youkait, vaan sitä kuinka Natsume on niin epäitsekäs, taivaita tuijotteleva poika joka ymmärtää kaikkia ihmisiä hyvin. Todellisuus vaan lyö märkää rättiä naamalle kun astut ovesta pihalle ja havahdut animen hienosta maailmasta ja tajuat että tuollaiset unelmat elää vaan kirjoissa ym.
No, en minä muutenkaan mitään täydellisyyttä maailmasta hae joten antaa animetyyppien olla animetyyppejä. Onpahan joku paikka minne paeta karua todellisuutta!

Bling bling!
Kolmas kausi sitten pitäisi jossain välissä myös katsastaa, saa nyt sitten nähdä millaiseksi alkaa meininki mennä. Kunnon actionia kun pikkaisin tahtoisin myös... Tyynysodan lisäksi.
Viimeisinpänä pointtina alku-ja loppumusat jotka olivat mielettömän hyvät ja sopivat tosi hyvin sarjaan! Yleensä loppumusat ovat sellaisia kerran kuultavia, alkumusat yleensä vähän parempia, mutta tällä kertaa en pystynyt kertaakaan ohittamaan kumpaakaan! Pistänpä ne tähän niin laiskimmatkin jaksaa kuunnella :D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti