maanantai 24. lokakuuta 2011

Nukketeatteria Hollywoodin tapaan

Kyllä vain, eilen illalla tuli katsottua Bunraku.
Katsellessani kyseisen leffan kansia kylmät väreet kulkivat selässäni. Minulla on ennakkoluuloja monista asioista ja Hollywood-leffat höystettynä itämaisilla jutuilla kuuluu näihin asioihin. Oli kyse sitten pelistä, animesta tai jostain muusta tehdystä elokuvasta niin yleensä ne tuppaavat olemaan täysiä floppeja. Epäluulojani lisäsivät traileri jonka olin nähnyt aikaisemmin:


Toisaalta, mielenkiintoa kyseistä leffaa kohtaan lisää tietenkin Gackt.
Eniten mietitytti onko Gacktillä edes kunnon osaa leffassa, puhuuko sanaakaan japania ja miten mahtaa englanti luistaa. Sekä tietenkin itse näyttelytaidot, sillä muutaman leffan olen nähnyt missä hän näyttelee eikä hän nyt mikään maailman paras sillä saralla ole.
Mutta kyllä vain positiivisesti sai yllättyä. Gacktilla oli kunnon rooli ja mielestäni näyttelikin ihan siedettävästi. Japania puhuttiin ihan mukavasti ja englannistakin sai selvää :D Ärsyttävintä oli ehkä hänen näyttelemänsä hahmon nimi joka tuntui otetun suoraan Super Mariosta. Voi Yoshi, Yoshi, Yoshi.


Kaikkein parasta leffassa oli kuitenkin se erilainen tyyli millä se oli tehty. Sarjakuvamaisuutta ym. ihan kuin Sin Cityssä konsanaan. Tiedätte varmasti sellaiset lapsille suunnatut ponnahduskirjat? En tiedä siis niitten oikeaa nimeä mutta sellaista näkyy paljon Bunrakussa. Värimaailma oli myös mielenkiintoinen ja japanilainen teema näkyi selkeästi joka puolella.
Hauska ja mielestäni toimivakin yksityiskohta oli tarinankertoja joka oli esillä juuri sopivasti. Itse juoni taas oli helposti arvattavissa mutta eipä se haitannut kun muuten meininki oli visuaalisesti niin mielenkiintoista katseltavaa. Vähän sama kuin Avatarissa; juoni moneen kertaa puhki kulutettu mutta hyvin jaksoi kattoa loppuun ku oli niin pirun komeen näköinen elokuva kokonaisuudessaan.Eli loppujen lopuksi olin positiivisesti yllättynyt ja kyllä tämä ehdottomasti kannattaa katsoa jos vain vähääkään on sellainen fiilis että tämäntyylinen elokuva voisi miellyttää. Toimintaahan tämä pitkälti oli eikä huumoria ollut niin paljon että voisi millääntavalla komediaksi luokitella. Vertakin näkyi kiitettävästi mutta ei mielestäni liikaa... Jos sellaiset jutut vääntää yleensä jonkun vatsaa niin ei kannata sen takia jättää katsomatta, varsinkaan kun veri oli ihan ruskeeta eikä ollenkaan aidon näköistä :D

                          Klikatkaa ihmeessä kuvia isommaksi!

P.s Sain katsottua myös Zoku Natsume Yuujin-chou:n loppuun joten siitä sitten päivitystä tulossa lähipäivinä ^__^

1 kommentti:

  1. Toi pakoauto oli niin paras xDD Ja oikeesti se yks tyyppi on ihan mun velien näkönen tai siis toisinpäin, vittu ihan sama. Itekkin olin kyseisestä leffasta positiivisesti yllättynyt, koska myönnettäköön että odotin siitä ihan totaalista floppia ja Gacktinhän takia minäkin sen katsoin xD

    VastaaPoista