maanantai 18. huhtikuuta 2011

Wolf's Rain


Huomasin tässä eräänä päivänä Wolf's Rain :in ensimmäisen osan suomennettuna kaupan hyllyllä. Vielä en sitä ostanut mutta heti kun taloudellinen tilanne antaa myöten, löytyy tämä taatusti kirjahyllystäni. Animen olen katsonut muutama vuosi sitten ja pidin siitä valtavasti, joten oletan mangan olevan vähintään yhtä hyvä. Useimmiten kun olen todennut mangaversion olevan parempi kuin anime. Tosin, mikäli oikein olen ymmärtänyt, Wolf's Rainistä ensimmäisenä on ilmestynyt anime jonka pohjalta manga on tehty. 

Mangan suomennos jälleen kerran vähän jännittää. Suomentajana on toiminut Antti Kokkonen joka on myös suomentanut esim. Hirviöprinsessa Himen, Hellsingin ja Trinity Bloodin. Enpä ole näistä muuta kuin Hirviöprinsessa Himeä lukenut muutaman pokkarin verran joten en tiedä yhtään mitä odottaa. 
Yllätyksenä tuli myös että mangaa on vain kahden pokkarin verran joista toinen tulee ilmestymään ilmeisesti toukokuussa. Hintaa en valitettavasti muista, olisikohan pyörinyt kuuden euron tuntumissa?

Joka tapauksessa, suosittelen lämpimästi katsomaan animeversion! Juoni on hyvä, piirrostyyli ainakin minun makuuni ja loppu ylitti kaikki odotukseni. :) Ihan perheen pienemmille sarjaa ei ole suunnattu, eikä muutenkaan kovin heikkohermoisille. Jos eläinsairaala-ohjelmat saavat sinun voimaan pahoin, kannattaa tämä jättää välistä. Itse pidin nenäliinoja lähettyvillä niin selvisin kunnialla loppuun asti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti