keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

結婚式 - Häät

Hyvät naiset ja herrat, olen virallisesti palannut takaisin tähän maailmaan. Halusin heti palattuani Suomeen toukokuun lopussa kirjoittaa blogiin vaikka mitä, mutta eihän siitä oikein mitään tullut kun aluksi aika meni totutteluun ja sukuloimiseen, sitten alkoikin jo työt ja sitten piti suunnitella häät.

Ja hääthän siis olivat viime viikonloppuna 16.7, samana päivänä kun Pokemon Go julkaistiin virallisesti Suomessa. Miettikää sitä! :D

Päätimme jo viime kesänä ennen kuin lähdin vaihtoon, että Japanista palattuani menisimme naimisiin. Ja niinpä varasimme kirkon ja hääpaikan. Kutsut jouduin suunnittelemaan ja toteuttamaan Japanista käsin, mikä oli super stressaavaa. Samoin hankin erilaisia koristeita ja muita juttuja häihin Japanista käsin, sillä (yllätys, yllätys) teemana tietysti Japani, ainakin jollakin kaukaisella tasolla. Japanilaista ruokaa ei valitettavasti ollut tarjolla, sillä sellainen olisi ylittänyt budjettimme hävyttömästi, mutta koristeluissa ja muissa pienissä yksityiskohdissa toimme mielestämme japanilaisuutta hyvin esiin.

Hääkarkkirasiat teimme itse. Kuva: Marika Sungren
Koristepalluroita ja veljentytön tekemä origami-perhonen. Kuva: Maria Morri

Kaason ja morsiustyttöjen puvut tilasimme suoraan Japanista. Kuva: Teijo Ketonen
Kirsikankukat kuuluivat myös teemaan. Kuva: Maria Morri
Hääkakku
Kuva: Maria Morri

Asahia oli varattu jokaiselle maistiaisiksi. Kuva: Teijo Ketonen


Hääkattausta
Kuva: Maria Morri

Karkkibuffet
Kuva: Terhi Tutti
 Ja laitetaan nyt hääparistakin muutama kuva tulille.

GAME OVER! Kuva: Kari Karppi

Husband & wife
Kuva: Maria Morri

Riisisateessa
Kuva: Maria Morri

Täytyy myöntää että jännitin vihkimistä niin paljon, että tärisin odottaessamme sakastissa vuoroamme. Pienoinen paniikki iski myös siinä vaiheessa kun suuntasimme kirkon eteiseen ja kävi ilmi, että kaaso ja morsiustytöt olivat vasta tuloillaan. Onneksi he kuitenkin saapuivat lähes sillä sekuntilla ja vihkiminen pääsi alkamaan. Lyhyellä kaavalla vedettiin läpi ja siitä sitten juhlapaikalle.

Porukkaa oli juuri sopivasti ja juhlatkin menivät ihan mallikkaasti, vaikkakin juhlapaikka oli suoranainen pätsi ilmastoinnista huolimatta. Onneksi kuitenkin pidettiin paljon ohjelmaa myös ihan ulkosalla. Ja kyllä suun kostutettakin toki löytyi. :)

Häät venyivät melko pitkään ja hääyön jälkeen hääpaikkaa siivottiinkin avustajien kanssa Pokemon Go:ta pelaillen... Saatiin paikka kuntoon ja pari pokemonia siinä sivussa. Nimikin tässä matkalla nyt sitten vaihtui ja siihen tässä pikku hiljaa koitan totutella. 

Tälläinen välipostaus nyt tässä, toivottavasti ymmärrätte miksi täällä on ollut niin hiljaista! Seuraavissa postauksissa on kuitenkin luvassa jälleen juttuja Japanista, sillä vielä riittää paljon kerrottavaa :)


6 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin Johanna! Innolla odotan uusia juttuja ja ihania kuvia :) Häät oli ihanat, Suomalaista maalaisromantiikkaa, maustettuna Japanilla. Hyvin toimi ja kaunista oli!! :) Onnea ja kirjoittamisen iloa rouva Siivonen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kuvia ja juttuja on kyllä kertynyt, mutta alan niitä tänne purkamaan pikku hiljaa. Kiva että pidit häistä! :)

   Poista
 2. Ihanat häät ollu sulla <3 Kiva idea lisätä ripaus japania omiin häihin, varsinkin kun se on muutenkin niin iso osa sun elämää :) Hauska idea kaasojen pukeutua yukataan, näyttävät niin söpöiltä ja sinäkin olet todella kaunis hääpuvussasi :) Onnea Hääpärille!

  VastaaPoista
 3. Ohhoh! Paljon onnea vaan! Näyttää kivalta tuo teema. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä tuon teeman kanssa sai taistellakin, mutta olen ihan tyytyväinen itsekin ^_^

   Poista