lauantai 11. lokakuuta 2014

Uusi sivublogi Matsukaze Travel

Ihan ensimmäiseksi ilmoitusluontoinen asia: aloin kirjoittamaan omaa matkablogia nimeltä Matsukaze Travel, joten kannattaa ihmeessä käydä tsekkaamassa jos matkailu vain kiinnostaa. Juttua on tulossa niin uusista kuin vanhoistakin reissuista, joten sisältöä kyllä tulee olemaan mukavasti :) Tykkään ihan hirveästi mennä pitkin maailmaa ja olen jo pitkään haaveillut blogista, jossa voin kertoa kaikista reissuistani enkä vain Japaniin suuntautuvista.

Uuden blogin kansikuva. Kuva otettu Turkin reissulta.
Toiseksi, kuten edellisessä postauksessa mainitsin, helmikuussa on Raumalle tulossa joukko japanilaisia ja nyt kysynkin teiltä raumalaiset: haluaisitteko majoittaa yhden tai kaksi japanilaista perheissänne viikon ajan alkaen 21.2.2015? Tässä olisi nyt loistava tilaisuus treenata vaikka japanin kielen taitoja ja tutustua uusiin ihmisiin. Opiskelijaboksi ei valitettavasti käy, sillä japanilaisten toiveina on päästä perheisiin. Perheellä ei välttämättä tarkoiteta lapsiperheitä, vaan kyseessä voi olla pariskunta ja yksineläväkin, kunhan tosiaan mistään opiskelijakämpästä ei ole kyse. Vieraille pitää pystyä tarjoamaan sänky tai vuodesohva, sekä aamu-ja iltapala. Ruokamenoista saa rahallista korvausta ja tarvetta olisi vielä ainakin 5 perheelle. Kiinnostuneet: ottakaa rohkeasti yhteyttä mieluiten sähköpostitse. :)

Mielenkiintoisia asioita on nyt vaikka millä mitalla. Eilen otin yhteyttä myös sijaiseen, joka tulee pitämään tunteja Raumalla sillä välin kun reissailen Thaimaassa ja Istanbulissa. Viime vuonna sijaisena toimi mukava kiinalaistyttö, joka oli viettänyt mm. vaihtovuoden Japanissa, mutta tällä kertaa saan sijaiseksi nuoren japanilaisnaisen, mikä on tietysti valtavan kivaa opiskelijoille. Sovimme tapaamisen ensi viikolle, niin pystyn paremmin selittämään mitä kurssilaisten kanssa olisi hyvä käydä läpi. Harmi vaan, että joudun olemaan kaksi viikkoa putkeen poissa, mutta sellaista se on välillä.

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti