sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Matkailun jälkeinen arki

みなさま、久しぶりですね~

Blogissani on jälleen vallinnut syvä hiljaisuus, mutta ei hätää; olin vain reissussa pitkin maailmaa, eikä kyseessä ollut pidempi aikainen katoaminen. Tarkemmin sanottuna kävin Thaimaassa ja Istanbulissa, ja niistä reissuista voitte lukea lisää Matsukaze Travel-blogista <3 Tällä hetkellä en ole vielä teknisistä syistä ehtinyt reissuista sinne hirveästi kirjoittamaan, mutta lisää tulee heti kun kuvat on saatu koneelle ja siihen kuntoon, että niitä voi teillekin esitellä :)

Thaimaan reissusta haluan täällä mainita sen verran, että olin positiivisesti yllättynyt kuinka paljon japanilaisia tuotteita Bangokissa oli myynnissä. MBK:ssa (iso kauppakeskus) oli jopa Yoshinoya-ravintola. Ah sitä ihanuutta, kun pääsin käymään siellä! Mukaan Bangkokista tarttui aimo kasa Pockyja ja muita herkkuja thaimaalaisten herkkujen lisäksi. Yhteensä testasimme kolme eri japanilaista ravintolaa (Yoshinoya, Kobune, Kobe Steak House) ja vaikka palvelu ei ollutkaan samaa tasoa kuin Japanissa, niin ruoka oli kuitenkin erinomaista. Tuli ihan kauhea hinku lähteä lentokentälle ja suunnata muutama tuhat kilometri kohti Japania :D

Hua Hinin maisemia katselemassa.
No, paluu Suomeen näin pidempi aikaisesti on ollut suorastaan tuskaa, mutta sinnittelen päivä kerrallaan. Koulussa riittää puuhaa ja helmikuinen projekti tuottaa välillä päänvaivaa, mutta eiköhän tämä tästä. Onneksi sen kanssa ei ole vielä kiire. Odottelen innolla, että pääsemme tarkemmin suunnittelemaan ohjelmaa japanilaisille vieraillemme ja muutama idea vaikuttaakin jo tosi mielenkiintoiselta.

Koulussamme alkoi nyt myös haku osiin vaihtopaikoista ja niihin lukeutuu myös tämä Osaka Gakuin Daigaku, jonne itsekin olen suuntaamassa syksyllä 2015. Onneksi otin asian puheeksi vastaavan opettajan kanssa joka kertoi, että minunkin pitää täyttää hakulomake, mutta kirjoittaa vain johonkin kohtaan, että minut on jo hyväksytty kyseiseen kouluun. Onneksi hakemuksen täyttäminen oli pikkujuttu ja nyt jäänkin odottelemaan mitä seuraavaksi. On niin outoa kun hommat ei mene niin kuin muilla, ja välillä tunnen pieniä omantunnon tuskia kun tiedän, että muut joutuvat vääntämään motivaatiokirjeitä ja todella panostamaan hakuun. Itse en periaatteessa tehnyt mitään muuta kun mainostin koko ensimmäisen vuoden mahdollisimman monelle tykkääväni Japanista jne. toivoen, että jotakin hyvää syntyisi siitä.

Tänään meillä oli shoppailupäivä paremman puoliskon kanssa ja suuntasimme Raision Ikeaan ja Myllyyn. Jossain vaiheessa eksyin Cubukseen ja löysin vihdoinkin sellaisen paidan, millaisesta olen haaveillut jo pidemmän aikaa <3


Lopuksi haluaisin kiinnittää huomionne sivun oikeaan laitaan, sillä sieltä löytyy nyt uusi nappula. Sain tarpeekseni Lumiastani ja hyppäsin suoraan vihollisleiriin hankkimalla iPhone 5s-puhelimen, joten pääsen vihdoin ja viimein käyttämään Instagramia (among other things...)!

Vaikka Suomen sää on tähän aikaa vuodesta mitä on, elättelen toivoa kivoista ilmoista. Eiköhän sitä luntakin jossain vaiheessa tule ja joulukin on jo pian ovella. Hymyä siis huuliin ja täysillä eteenpäin!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti