perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kesäkuulumisia ☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆

Aurinko paistaa ja vettä sataa. Sellainen se Suomen kesä taitaa todella olla. Ja sekin on pian ohi. Kysynpähän vain: mihin tämä aika tuntuu oikein katoavan? Ensin oli vappu, sitten juhannus ja kohta sataa jo lunta.

Tänään muistelin kaiholla viime vuotista Japanin reissua... Lämpö ja kosteus sen teki. Ja jälleen mietin, että siitäkin reissusta on jo kohta vuosi.

On sitä silti sattunut ja tapahtunutkin tässä kuluneen vuoden aikana. Ensimmäisenä mielessä on kuitenkin koulu, mikä alkaa elokuussa Raumalla. Kyllä, jostain aivan kummallisesta syystä pääsin opiskelemaan SAMK:iin. Mainitsin aikaisemmassa postauksessani kuinka olin päättänyt hakea kahteen eri tutkintoon Raumalla: International Business and Marketing Logistics- tutkintoon, sekä kansainväliseen kauppaan. Kävin tuolla IBML:n valintakokeissa, ja olin ihan varma että repuutin koko homman. En ollut valmistautunut mitenkään "matemaattis-loogisiin päättelytehtäviin" ja kaduin sitä syvästi nähdessäni koepaperin... En tiedä mitä taikoja siellä kokeessa tein, mutta alkukesästä sitten kuitenkin tupsahti hyväksymiskirje postiluukusta. Jätin menemättä kokonaan kansainvälisen kaupan valintakokeisiin, sillä totesin englanninkielisen tutkinnon vastaavan enemmän tarpeitani. Saa sitten nähdä kuinka käy.

Kesä on mennyt töissä käyden ja muita asioita sumplien. Silti löysin jostain aikaa katsoa K:n ja Karnevalin loppuun. K oli ihan jees, mutta Karneval päätty kyllä todella mitäänsanomattomasti. Kaikki jäi kesken ja mitään ei valaistu katsojalle. Pakko oli ottaa ohjat omiin käsiin ja etsiä manga käsiin, jotta sai edes jonkinlaista käsitystä animen tapahtumista.

Mitä tulee puolestaan kesän animetapahtumiin, niin voi hyvä luoja. Kaikissa olisin halunnut käydä, mutta mihinkään en ehtinyt. Traconiin nyt kovasti yritän ehtiä, mutta saa nähdä. Pidetään peukut pystyssä, että kaikki menisi nappiin sen osalta.

Ja kaikille tiedoksi:

Marraskuussa tuttavani Kaori saapuu Suomeen yhdessä Tokanokai-ryhmänsä kanssa pitämään näyttelyä japanilaisesta kulttuurista. Näyttely pidetään Helsingissä 14-19.11.2013, ja tulee keskittymään pääosin urushi- tuotteisiin. Näyttelyn aikana järjestetään myös työpajoja, joten kannattaa käydä vilkaisemassa! Tarkempaa tietoa tapahtumasta löytyy facebookista: Urushi by Tokanokai

羊 (hitsuji), eli lammas Karneval-sarjasta... 可愛いだね!!! (*^▽^*)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti