keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Lady Gagan 'Telephone' japanilaisittain - nice!

Vautsi vau, kannatti avata Twitter pitkästä aikaa, sillä sieltä bongasin jotain aivan ihastuttavaa: Team Kozanin coverin Lady Gagan Telephone- biisistä!

Pidän alkuperäisestäkin biisistä, mutta kyllä tämä itämainen versio on aika pähee. Nuo japanilaiset soittimet on vaan niin ♥. Ukkokin veivaa videolla tunteella!

Japanissa tälläistä "uudelleentekemistä" ei katsota lainkaan pahalla, vaan se on pikemminkin kunnianosoitus alkuperäiselle tekijälle. Team Kozan kertookin Japan Daily Pressin artikkelissa tehneensä coverin, koska: "Suuren maanjäristyksen jälkeen, me japanilaiset olemme saaneet paljon tukea ja kannustusta Lady Gagalta".

Team Kozanin nettisivu löytyy tästä:  http://www.shaku8kozan.com/
Japan Daily Pressin artikkeli täältä: Japan Daily Press- artikkeli.

3 kommenttia:

 1. Hei,
  blogisi osui silmiini Googlen kautta, kun etsin tietoa japanologian linjasta. Opintoalan vaihto on ollut mielessä ja hain keväällä tälle linjalle. Jos sinulla on aikaa, niin olisin tosi kiitollinen vastauksista. Saako FKF:lla opiskeleva normi korkeakoulutasoisen opintotuen vai jotain muuta?
  Onko oikeutettu samanlaisiin opiskelija alennuksiin kuin suomalaisessa esim. yliopistossa kirjoilla oleva?
  Mitä itse olet tykännyt koulun hengestä ja tasosta?

  Kiitos, jos ehdit vastata. ^^

  PS. Aika mahtava "miksaus" Telephone biisistä, varsinkin tuo ukkeli on huippu. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, ja anteeksi viivästynyt vastaus! Palasin juuri Turkista, enkä kyennyt siten vastaamaan aikaisemmin viestiisi.

   FKF:llä opiskeleva ei saa korkeakoulutasoista tukea, vaan toisen asteen koulutuksen tukea. Minkäänlaiset alennukset eivät kuulu diiliin, mutta mikäli oikein olen käsittänyt niin VaJaA (Vaasan japanologien ainejärjestö) on suunnitellut jonkinlaisia jäsenkortteja, joilla saisi alennuksia tietyistä paikoista.

   Itse en ole hetkeen ollut koululla fyysisesti paikalla, mutta siellä vielä aktiivisesti ollessani pidin hirveästi koulusta. Meillä oli tosi kiva luokka ja hyvä yhteishenki. En tiedä minkälainen meininki koululla nykyään on, mutta paljon tietysti riippuu minkälaisella hengellä muut ovat siellä :)

   Jotten nyt täysin maalaisi kukkaista kuvaa koulusta niin minun on pakko mainita, että pieniä ongelmia on ollut siitä lähtien kun Ruotsin puolella jäi eläkkeelle mies, joka hoiti FKF:n asioita. Suomen puolella opettajien työtaakkaa on lisätty, sähläilyt ja viivästymiset ovat lisääntyneet.
   Mitä tulee opetuksen tasoon niin opettajamme ovat mielestäni erinomaisia työssään :)

   Mikäli haet ja pääset opiskelemaan japanologiaan niin suosittelen ahkeroimaan niska limassa, että pääset kaikista kokeista heti läpi. Minä en päässyt, ja sen takia minun kohdallani tuota sähläilyä Ruotsin suunnalta tuntuu olevan triplasti enemmän! :D

   Poista
 2. ^Kiitos vastauksesta! :)

  Häiriköin vielä sen verran, että onko mahdollista ottaa mitään sivuaineita japani-opintojen ohella (vaikka niissä taitaa olla kyllä jo opettelemista :D) osaksi opintokokonaisuutta?

  VastaaPoista