maanantai 26. marraskuuta 2012

Tää päivä on jotain niin mahtavaa!

Aloin jo menettää pikkuhiljaa toivoni erään asian suhteen. Toiseksi viimeisenä päivänä Japanissa lähetin kaikki ostamani mangat laivapostilla Suomeen. Pienien vaikeuksien kautta sain paketin lähetettyä, mutta pakettia sain odottaa lähes kolme kuukautta!! Tänään tullessani kaupasta odotti oven takana ilmoitus saapuneesta paketista, mutta ihmettelin mistä oli kyse, koska paketti oli osoitettu minulle. En odottanut muuta pakettia kuin tätä Japanista lähettämääni, ja sen lähetin niin, että vastaanottaja oli poikaystäväni. Menin sitten hämilläni postiin ja mikäs sieltä putkahtikaan:

Mulla oli niin ikävä tätä pakettia ♥
 Tästä päivästä oli jo muodostunut hyvä, mutta nyt voin virallisesti julistaa tämän päivän onnenpäiväkseni! ♪

Kesti aikansa, mutta tuli kuitenkin.


Siinä paketin sisältö kokonaisuudessaan ^__^

Eli paketin sisältö oli:

Mangat:

School Rumble 1-14
Riki
Iya da nante iwasenai 1-2
Tonari no oniisan (yaoi)
Kaichou wa maid-sama! 1
Watashi ni xxx shinasai! 1-2
Sukitte ii na yo. 1
Hyakujitsu no Bara (yaoi)
Vampire Knight 1
Shinshi kyoutei wo musubou! (yaoi)
Sono me, kuchi hodo ni.
Hatsukoi datte iwasete. (yaoi)
Beelzebub 1
Hajime no ippo 1

Lehdet:

Sweet 9/12
Lala 9/12
Shounen Jump 36-37
Grand Jump Premium 8

Light Novel:

Kono ai ni oboreru. (yaoi)

Paljon kaikkea kivaa siis! :) Yritän silti olla liikaa syventymättä näihin näin kokeen alla... Ensin opiskelu, sitten huvi! Tosin paraneehan tuo lukutaito näitä lukiessa... :D Kirjoittelen luultavasti myöhemmin näistä vielä lisää tarkemmin. Tarkennetaan nyt vielä, että Riki lähtee tuliaiseksi ystävälleni ja Beelzebub ja Hajime no Ippo on tarkoitettu poikaystävälle ^_^ (Joka ei osaa lukea japania).

2 kommenttia:

 1. Näin kun omaa matkaa ajatellen olen juurikin miettinyt, että tarvitseekohan kirjoja lähetellä Suomeen, niin paljonko tuolle paketille tuli hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Tämän paketin lähettäminen maksoi lähemmäs 60€ + tuo pahvilaatikko, jonka hinta oli n. 2 euroa. Paketin paino oli päälle kilon. Ja tosiaan laivapostilla pistin tulemaan, sillä nopeimmat vaihtoehdot maksoivat sitten jo reippaasti yli 100 euroa. :)

   Poista