tiistai 27. marraskuuta 2012

Synttärilahja ♥

Jälleen kerran sain yllättyä tullessani kotiin. Työpöydälläni nökötti pieni paketti, jonka lähettäjä oli kirjekaverini Teruyo Japanista. Revin paketin niin vauhdilla auki, etten tajunnut edes kuvaa ottaa, mutta tajusin virheeni ajoissa, joten ehdin niitä hieman napsia ;)Lumiukko-aiheinen liina ja kokoontaitettava kampa :)


Kuvat ovat vaihteeksi todella huonolaatuisia, mutta eipä tässä tarkoitus ole mikään ammattivalokuvaaja ollakaan. Lahjaksi sain siis perinteisen japanilaisen liinan, mitä voi käyttää oikeastaan mihin vaan; päähän, kaulaan, pöydälle, seinälle... Voihan näihin kääriä vaikka tavaroitakin :) Tämän liinan nimi on: 雪だるま家族 (yukidaruma kazoku), eli lumiukkoperhe. ^_^
Liina on hankittu Hamamonyosta, jonka nettisivut löytyvät täältä, ja tuolta pystyy tilaamaan ulkomaillekin tavaraa kunhan Paypal löytyy. Tässähän on ihan joululahja ideaa! :)

Toinen lahja oli コンパクトコーム (konpakuto koomu), eli tuollainen kokoontaitettava kampa. On muuten mielettömän söpö ♥ Kyseessä on 和柄 (wagara) kampa, eli se on koristeltu perinteisellä japanilaisella kuviolla :)

Iiiihanat synttärilahjat sain, joten oli pakko jakaa tämä muillekin! Ja ei kun kirjoittamaan kirjettä takaisin.

Mata ne ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti