keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

In heaven, niin töissä kuin kotona.



Kuten olen joskus aikaisemmin varmasti maininnut (varmaankin?), en ole musiikin ylin ystävä. Musiikki on jees aina silloin tällöin, mutta en saa siitä mitään erityisiä kiksejä, enkä tarvi sitä tehdessäni läksyjä tai muuta vastaavaa. Joskus kuitenkin on musaakin kiva kuulostella, ja nyt sitten nähdessäni J:n kuuntelevan JYJ:n uusimpia biisejä päätin itsekin tutustua kyseiseen settiin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Pidin tajuttomasti poikien uusista biiseistä. Erityisesti Get out, MISSION, I.D.S ja Fallen Leaves kolahtivat, mutta mielestä koko setti oli parempaa kuin aikaisemmat biisit. Se ettei albumi ole kokonaan englanniksi on ehdotonta plussaa, sillä JYJ kuulostaa mielestäni ehdottomasti parhaimmalta koreaksi.

JYJ: lisäksi tykästyin yhteen tiettyyn biisiin (MAMA) eräältä toiselta bändiltä nimeltä EXO. Kyseisestä bändistä, sekä heidän biiseistään löytyy juttua kollegani blogista täältä näin, joten käykää ihmeessä tsekkaamassa.

Ja sitten musiikista aivan toisenlaiseen juttuun, nimittäin olin saada järkyttävän nenäverenvuodon viime viikonloppuna töissä. Asiakkaaksi asteli suomalainen nainen, joku ulkomaalainen nuori herra nimeltä Andrew, sekä aasialainen jätkä. (En tajua mistä päin mahtoi olla kun oli niin kovin pitkä, eikä muutenkaan minkään perinteisen aasialaisen näköinen...) Jokatapauksessa he sitten alkoivat tilaamaan. Kun sitten kyselin tältä aasialaiselta nuorukaiselta mitä juomaa hän haluaisi ateriansa kanssa, hän nojautui lähemmäksi, ja sanoi englanniksi haluavansa Fantaa. Äänensävy oli... mielenkiintoinen. Sormet tutisten naputtelin kassaa, ja annoin tavarat heille. Nenäverenvuodon paikka tuli kun totesin, että loput tuodaan pöytään. Sain sellaisen silmäniskun, ja kiitoksen, että oksat pois. Tälläisiä asiakkaita lisää! :D

Yllä olevaan tarinaan täysin sopimaton, mutta sitäkin ihanampi JYJ:n Get Out- biisin musiikkivideo olisi tässä näin.


P.S Jaejoong <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti