perjantai 27. tammikuuta 2012

日本, täältä tullaan!

No niin, mietin kauan (jopa 4 päivää) kirjoitanko tästä tänne vai en, mutta en pysty olemaan kirjoittamattakaan.
Elikkäs asia on niin, että olen lähdössä Japaniin heinäkuun lopulla. Tarkemmin sanottuna Tokioon. Tarkoituksena olisi olla siellä koko elokuu, ja palata takaisin Suomeen ensimmäinen syyskuuta.

Juttuhan oli niin, että tarkoitukseni oli alunperin varata lennot Turkish Airlinesilta, mutta kuten arvata saattoi, hinnat pyrähtivät nousuun heti kun oli varaa lippuihin. Turkish Airlines olisi lentänyt Istanbulin kautta Tokioon, ja olin suunnitellut varaavani hostellin Istanbulista, jotta voisin levätä ennen lentoa Tokioon. Pihinä en tietenkään halunnut maksaa yli 300€ enemmän reissusta kuin olin alunperin suunnitellut, ja vajosin epätoivoon. Tein hirvittävän ratkaisun, ja varasin Aeroflotin lennot Moskovan kautta Tokioon.

Onni onnettomuudessa että kaksi ystävääni on lähdössä mukaan reissuun (tosin toinen tulee luultavasti eri lennolla erinäisistä syistä), enkä joudu siis lentämään yksin. Jos olisin mennyt yksin, niin Moskova olisi ollut poissa laskuista alta aikayksikön, sillä joudumme odottamaan Moskovassa 22 ja puoli tuntia. En tiedä olemmeko hulluja, vai muuten vain sekaisin. En tiedä miten selviämme siitä. Ainoa lohdutukseni on, että 22 ja puoli tuntia odottelua ei ole mitään verrattuna siihen, että pääsen Japaniin. Tällä hetkellä odottelen sekalaisin tuntein että kuukaudet kuluvat.

Tähän tietysti jotkut nyt ajattelevat, että hulluko tuo on kun menee kuumimpaan aikaan sinne, mutta minkäs teet, muulloin ei ole aikaa opiskeluiden takia, eikä kärsivällisyys anna enää vuottakaan periksi. Japaniin on pakko päästä, ja mahdollisimman pian. Vuosien haaveilu Tokion matkasta saa vihdoinkin tuulta alleen, enkä vain voinut olla tarttumatta tilaisuuteen.

Jotten kuitenkaan uhmaisi liikaa kohtaloa, en viitsi kirjoitella tämän enempää tästä nyt tällä kertaa.

Puoli vuotta vielä, ja sitten! <3

2 kommenttia:

 1. Hei. En ole paljoa blogiasi lukenut, mutta mitä haluat päästä Japanissa kokemaan/näkemään, kun vaikutat noin innostuneelta?

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanan hankalasta kysymyksestäsi!

  Olen ollut "Japanifani" jo melkoisen monta vuotta, joten ei ole yhtä ja ainoaa asiaa mitä haluan nähdä ja kokea Japanissa. Pelkkä kuukauden ajan "asuminen" Tokiossa ja se että pääsee käyttämään japanin kieltä on mielestäni kokemus. Haluan nähdä paljon eri nähtävyyksiä, temppeleitä ja museoita sekä tietysti ostaa paljon mangaa, animea ja pelejä! :D

  Haluamme myös kokea izakaya-ravintolat, karaokeboxit ja aamun ensimmäiset junat; tuttumme Tokiosta ovat luvanneet ystävällisesti esitellä meille näitä asioita Tokiossa.

  Meillä on mielessä paljon sellaista mitä haluamme nähdä mutta haluamme myös mennä vain suunnittelematta sen enempää. Eräänlainen tutkimusmatkahan tämä on! ^__^

  VastaaPoista