lauantai 27. elokuuta 2011

Lost Boys - yaoita ilman... yaoita.

Pikapäivitys mangasta:

Kaname Itsukin Lost Boys vaikutti kivalta kun nappasin sen käteeni animeconin mangakirppikseltä. Piirrustustyyli vaikutti mukavalta ja juoni kohtalaiselta. Olin kuitenkin pahasti väärässä. Tämä teos sopii korkeintaan kevyeksi iltalukemiseksi jos siksikään.
Teosta mainostetaan kannessa kovasti yaoi-mangaksi mutta teos ei ole yaoita nähnytkään. Kun haluan yaoita, haluan alastomia miehiä ja actionia mutta tästä sitä ei tasan löytynyt. Korkeintaan viimeiset kuusi sivua täyttää kyseisen kriteerin, nipin napin.
Tarina perustuu selkeästi Peter Paniin sillä tarinasta löytyy kadonneet lapset, merirosvot kuin myös intiaanit. Tarinan päähenkilönä toimii nuori mies Mizuki jonka Air, tarinan toinen päähenkilö, vie mikä-mikä-maahan tavoitteenaan saada Mizukista isä kadonneille lapsille. Mizuki ei vain ole kovin halukas ja yrittää keplotella itsensä kotiin, tässä huonosti onnistumatta. Helinä-keijun tilalla on ruotsalaisen hevarin näköinen mieskeiju joka holhoaa Airin perään kuin kotiäiti konsanaan. Airin ja Mizukin välejä selvitellään viiden chapterin verran, edistymättä yhtään minnekään. Lopuksi saadaan suudelma ja pari merirosvoa tositoimissa. Että kiitosta vaan. Kirjoittaja kyllä itsekin on kirjoittanut loppuun: "What's yaoi about this?! ... is the angry shout I can almost hear from you out there."
No aijaa! Juonesta ei ole mitään hyvää sanottavaa, samaa vanhaa: haluan lähteä pois - en halua lähteä pois koska rakastan sinua - minun pitää lähteä pois vaikka en halua - the end.

1 kommentti:

  1. xD Oli siis hyvä tarina taas xD Repeilin hiukan tota ruotsalaista hevari keijua xD

    VastaaPoista