sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Trac9n

Nyt vihmoista viimein sitä päivitystä itse Traconista!

Paljon minulla ei tosin ole kerrottavaa, sillä paikan päällä en loppujen lopuksi viihtynyt kauaa. Syitä on lähinnä kaksi, joista ensimmäinen on se, ettei paikalla ollut yhtäkään kaveriani :( Toiseksi, alueella ei toiminut kännykät sitten laisinkaan, joten häivyin melko nopeasti maisemista.

Mutta mitäs mitäs. Mitä tapahtui ennen katoamistani?

Ensinnäkin yövyin kaverini luona Nokialla. Kyseisen kaverin suunnitelmat menivät lievästi uusiksi kun päätin paljastaa vain muutamaa päivää ennen kohokohtaa, ettei Traconiin myydä tänä vuonna lippuja ovelta. Jostain syystä minulla oli mennyt ihan ohi, että hän oli ottanut varta vasten töistä vapaata tullakseen mukaani Traconiin. :D No hän sitten tyytyi viemään minut rautatieasemalle ja myöhemmin sitten Traconin jälkeen vietettiin laatuaikaa syöden, elokuvissa ja valokuvia napsien. Sunnuntaina tehtiin sitten vielä visiitti Vapriikkiin, joten kaiken kaikkiian viikonloppu oli onnistunut vastoinkäymisistä huolimatta.

Rautatieasemalla tosiaan sitten törmäsin uutee tuttavuuteen Elinaan, jonka kanssa sitten samaa matkaa suuntasin Traconiin. Elinalle terkkuja ja kiitokset kivasta muistosta:Sitten pidinkin sen hemskutin luennon, mitä stressasin tyyliin puoli vuotta etukäteen. Jännitin luentoa enemmän kuin kandiseminaariani, mikä tuntuu vähän absurdilta. Mutta ihan ok se mielestäni meni, ja paikalla oli ihan kivasti porukkaakin. Muistin jopa sanoa suurimman osan kaikesta mitä halusin sanoa! :D Tykkäsin kovasti kun jotkut esittävät oikein kysymyksiä tai kommentoivat aiheita jollakin muulla tavalla. Videoita olisin halunnut näyttää enemmänkin, mutta tällä kertaa näin. En usko, että ihan heti mitään uutta luentoa tulen noin julkisesti pitämään, vaikka kaiken kaikkiaan olikin ihan positiivinen kokemus.Sonaatti 2, missä pidin luentoni.

Erilaisia Shinsengumi cosseja <3

Shiro Samurain Saitou Hajime :)
Kuvia itse luennosta löytyy ainakin alimman kuvan kuvatekstissä mainitusta blogista. Ja muutenkin vähän juttua luennosta ja muusta mielenkiintoisesta :)

Kävin tsekkaamassa vielä nopeasti myyntisalin ja siellä hetken haahuiltuani löysinkin jotain ostamisen arvoista:


Olen ihan hulluna korviksiin, joten nämä olivat kyllä loistava löytö :)

Tämän jälkeen tosiaan hiippailinkin sitten jo muualle. Minun oli tarkoitus tavata ystäväni M jossakin lähettyvillä ja ajattelin siirtyä Tracon alueelta pois huonon kuuluvuuden vuoksi. Tämä koituikin sitten kohtaloksemme, mutta ei siitä sen enempää täällä.

Joka tapauksessa kävin nopeasti vilkaisemassa myös Tullintorin East Asia Marketin ja löysin sieltä itselleni juomista sekä yakisobakastiketta. Odottelen jo innolla, että pääsen testaamaan tämän; aikaisemmin olen itse joutunut vääntämään sen, joten ole kiinnostunut kuinka erilaisia itsetehty ja valmis kastike ovat.

Pikkuinen pullo kastiketta, riittänee kolmeen annokseen :)
Sellainen Tampereen reissu tällä kertaa. Ihan kivaa oli, mutta jos vaikka ensi vuonna saisin kaveritkin mukaan ;)

Paljastan tässä vaiheessa, että odottelen jännityksellä päätöstä eräästä asiasta, josta toivottavasti pääsen pian kertomaan tarkemmin täällä blogissa. Minun pitää vain tavata eräs henkilö ja kysyä häneltä asian tilaa. Toivotaan, että ensi viikko tuo tullessaan hyviä uutisia ♥

Johanna

4 kommenttia:

 1. Kiitos ku pidit Shinsengumi-luennon. Jos luit mun blogista Tracon-päivityksen niin varmaan tiesit jo että tykkäsin ja paljon! <3 Olin odottanut jo jonku aikaa että joku pitäis Shinsengumista luentoa ja sit vihdoin ja viimein se tuliki sieltä!

  Mutta joo, kiitokset vielä kerran ja harmi että sulla jäi Tracon noin.. kaverittomaksi? Enskerralla sitte! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Luin joo, ja olin ihan kauhean iloinen positiivisista kommenteistasi, kiitos siis itsellesi. :) Oli tosi kiva pitää luento ja vielä kivempaa on että siitä pidettiin ^_^

   Ens kerralla yritän tosiaan saada ystävät mukaan niin eiköhän siellä paikallakin tule sitten viihdyttyä kauemmin.

   Poista
 2. Kiitos luennosta. <3 Nautin luennosta vaikka tultiinki hiukan myöhässä paikalle Tracon-työvuorojen takia.... Ja noi mein Shinsengumi asut oli päällä ihan sua ajatellen, mikä me taidettiin mainita :) Mutta Luento oli hyvä ja toit esille loistavan uuden anime sarjan jota seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pääsitte tulemaan. Asut oli kyllä mahtavat! ;)
   Ja tosi kiva kuulla, että luennosta irtosi jotain uutta ja kiinnostavaa ♥

   Poista