sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Tekken - The Movie

Huh hellettä! On kyllä ilmoja pidellyt. Ei muuten haittaa mutta yöllä saisi olla vähän ees viileempää et sais unta palloon. Noh, tänään kai pitäis viilentyä, mut toivottavasti ei liikaa!

Oli tässä yksi ilta vähäsen tylsää ja päätin katsastaa Tekken-leffan (vaikkakin mulle sanottiin ettei kannata...)
Noh, oon kyl sitä mielt et aina kannattaa kattoa mut damn, aina ei kyl tarvi tykätä katsomastaan!
Dwight H.Littlen ohjaama Tekken ilmestyi viime vuonna, valmistusmaana Yhdysvallat ja Japani. Tuloksena tylsä, suorastaan kammottava elokuva. On tietysti ymmärrettävää että pelistä on vaikea lähteä tekemään elokuvaa mutta kun pelissä on jo toimiva juoni niin miksi sitä ei viitsitä seurata sitten pätkääkään????
Näyttelijät on valittu jostain Ö-mapista, eikä ne näytä pätkääkään niiltä hahmoilta miltä pitäisi. Sekin on tietysti vaikeaa mutta hei, jotain yritystä ees, pliis. Plussaa siitä et elementtejä kyllä löyty ja joissakin taistelukohtauksissa oltiin jo ihan vauhdissa mutta ei niin ei, EI, EI, EIII!! Mikä pahinta, tärkeitä hahmoja puuttu ja tilalle oli läntätty jotain Miguelia ym. Ei Hwoarangia, ei Leetä... Kazuya hommailee Ninan ja Annan kaa, Jun on raiskattu, Heihachista tehty hyvis ja kaiken tämän lisäksi Jin pokaa Christien!! Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Heihachi Mishima

Kazuya Mishima

Raven

Brian Fury

Kazuya, Jin ja Christie

Nina ja Anna Williams

Miguel ja Jin

Marshall Law
Ainut onnistunut mun mielestä oli Raven joka näyttää tosi aidolta! :)
Jos kiinnostaa 92 minuuttia katsoa tän näköisiä hahmoja niin antaa palaa vaan! Muistutukseksi vielä että juoni tosiaan on vähän mitä on...
Ai niin! Leffa on puhuttu englanniksi jota höystetään n. 5 lauseella japania. Huraa! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti