maanantai 15. joulukuuta 2014

Valkyrie Crusade


Mainitsinkin tuossa jokunen postaus sitten hankkineeni uuden puhelimen ja sitä myötä uudet maalliset himot. Tällä hetkellä olen täysin koukussa Valkyrie Crusade nimiseen peliin, mikä on saatavilla Androidille ja Applelle.

Kyseessä on korttipohjainen taistelupeli, missä samalla rakennetaan omaa valtakuntaa. Homma toimii niin, että kortteja eli maideneita eli söpöjä tyttöjä keräillään ja niistä kootaan sekä hyökkäys että puolustusyksiköt. Niillä sitten edetään kartalla ja annetaan selkää muille söpöille tytsyille. Samalla rakennetaan valtakuntaa, jotta saadaan korteille joukkoja sekä muita hyödyllisiä asioita kuten enemmän kestävyyttä, taistelupojoja arkkinoitia vastaan yms.

Esimerkki yhdestä kortista.

Ykkös Attack Unit tällä hetkellä.
Kortit on todella upeita ja vaikka niissä onkin vain aikamoisia povipommeja niin nautin kovasti siitä kuinka hyvin ne on tehty ♥

Kartta jota pitkin edetään. Tällä hetkillä käynnissä on myös event kartta.
Olen aika paljon edennyt tällä hetkellä event karttaa, mutta kehitys on ollut sen verran hidasta että päävastukset verottavat joukkoja sen verran että olen siirtynyt kehittämään korttejani tavalliseen karttaan. Karttaa edetessä vastaan voi tulla uusia kortteja, muita esineitä tai resursseja joilla voi ostaa rakennuksia valtakuntaan tai joukkoja korteille. Resursseihin kuuluvat raha, eetteri ja rauta.


Valtakuntani
Yllä olevasta kuvasta näkee, että rakennuksia on jo ihan mukavasti. Osa tuottaa resursseja ja niissä näkyy nuo kuvakkeet, mitkä ilmoittavat että tavaraa on valmiina kerättäväksi. Muita rakennuksia on mm. temppeli joka lisää vitalityä mitä tarvitaan kartalla kulkemiseen, areena mistä sai yhden attack slotin lisää hyökkäysyksikköön ja uusi rakennus parlamentti mikä vähentää joukkojen hintaa.

Pelissä on myös mahdollista (ja suotavaa) lisätä kavereita listoille, jolloin pelaamisesta tulee triplasti hauskempaa. Kavereiden valtakunnissa voi vierailla auttamassa, taistellessä kaverit tulevat satunnaisesti apuun ja kavereiden kanssa on helpompaa kukistaa arkkinoidat.

Kaverilista
Muiden pelaajien kanssa on myös mahdollista muodostaa liittouma eli alliance, mistä on sitten oma hyötynsä. Alliancen kanssa voi taistella mm. Alliance Battlessa, joita järjestetään ajoittain. Palkinnot ovat sitä mukavampia mitä aktiivisempi alliance on.

Minun alliance nimeltä Celestial Masu. Kielenä tietysti japani ;)
Vielä lyhyesti taisteluista ja korteista. Jokaisessa kortissa on aina omat jujunsa. Otetaan esimerkiksi vaikka tämän hetkinen lempikorttini Saketoke:


Kortin elementti näkyy vasemmassa yläkulmassa ja samassa kohdassa on myös kirjainyhdistelmä mikä kertoo minkä tasoinen kortti on kyseessä. Saketoke on siis elementiltään cool ja tasoltaan Super Rare. Näiden merkintöjen vieressä näkyy vielä tähti, mikä kertoo että kortin voi kehittää yhden kerran. Oikeassa yläkulmassa näkyy leveli ja vasemmassa alakulmassa kortin hinta. Hyökkäysjoukkojen hinta on rajoitettu, joten kaikkia hyviä kortteja ei saa aina tungettua samaan tiimiin. Alaoikealla näkyy joukkojen määrä, mikä tällä hetkellä kuvassa on naurettavat 1. Sillä ei tee mitään. Jokaisessa kortissa on aina valmiina 100, mutta mikäli jossakin taistelussa kortti saa köniinsä laskee luku yhteen.

Taistelu alkakoon!
Raaaaar!

Special Skill valmiina! Unleash!

Yattaa!
Toooosi koukuttava peli. Itse olen koukussa korttien kehittämiseen ja yhdistelemiseen, sillä odotan aina millaisia kortteja niistä syntyy. Toiseksi tykkään rökittää arkkinoitija, koska niistä saa lisää kortteja. Harmi vain että kerralla voi olla vain 75 korttia käytössä ja 10 collectionissa.

Tässä vielä kooste muutamasta kivasta kortista:


P.s Laivamatka Tukholmaan ja takaisin meni mukavasti tätä mätkiessä. Buah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti