torstai 5. joulukuuta 2013

Ensimmäinen videopostaus :O
Tälläinen tapaus tällä kertaa. Supernopeasti väsätty, joten pyydän anteeksi laatua. Näin jälkikäteen tarkasteltuna tämä ei ole kyllä mikään "ammattimaisen bloggauksen" multihuipentuma, mutta ei anneta sen häiritä. Ainakin tuli kokeiltua jotain uutta ;)

Tajusin myös tänään, ettei kannata mainita päiviä videossa :3 Kuvasin tämän siis eilen 4.12.2013 ja torstain kokeeni ovat 12.12.2013. 

Läppärini myös ylikuumentui tätä tehdessäni, mutta sain onneksi videot siirrettyä pöytäkoneelle viimeistelyä varten... :)

*Edit:

Lisäsin kyselyn blogin oikeaan reunaan, missä voit myös antaa mielipiteesi tästä postauksesta. 

♥: Johanna

4 kommenttia:

 1. Mukava videopostaus ^^!

  HY:n Japani 3:ssa aloitetaan kevätlukukaudella tuon vihreän kanjikirjan käsittely (itsekin pääsen sen siis kokemaan), mutta huh miten kaikki tuntuvat vihaavan sitä! Kuulemma mm. tekstejä jo vanhentuneesta (90-luvun?) teknologiasta ja monimutkaisesta biologiasta. Siis sellaista tekstiä, jota monikaan suomalainen japaninopiskelija ei kovin paljoa todennäköisesti tule tarvitsemaan. Mikähän on oma arviosi :3?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos kommentistasi!

   Joo, tuossa kirjassa nuo kappaleet käsittelevät kyllä mitä ihmeellisimpiä asioita, politiikasta biologian kautta kemiaan. Puhumattakaan niistä 90-luvun teknologioista. Kävimme koulussa kappaleet yhdessä läpi, mutta sen jälkeen skippasin ne kokonaan ja keskityin lähinnä kanjeihin. Tuossa on paljon todella hyödyllisiä kanjeja, joten jos jätetään nuo kappaleet huomioimatta niin kyseessä on ihan hyvä kirja :D

   Se tuossa tietysti on, ettei takana olevissa kanjiyhdistelmissä (eikä kappaleissa) ole käännöstä. Se aiheuttaa lisätyötä kun osan sanoista joutuu vielä kääntämäänkin sen lisäksi, että opiskelee kyseiset kanjit.

   Poista
  2. Btw, aloin seurata blogiasi! (=^-ω-^=)

   Poista
  3. Oo, mukavaa ^w^! Ja kiitos vastauksesta! (Hii ostin Japanista denshi jishon niin kääntäminenkin alkanee nyt onnistua nopeasti ^^)

   Poista