tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kaikki kiva loppuu aikanaan. Vai loppuuko?

Niin loppui myös Desucon, ja aivan liian lyhyeen.
Näin jälkikäteen harmittaa ettemme päässeet paikalle jo perjantaina, mutta minkäs teet, valintakokeet olivat kuitenkin etusijalla. Valintakokeesta en mainitse muuta kuin sen, että istuin kokeessa 3,5h ja väänsin niska limassa, ja sormet kipeänä sinne paperille edes jotain. Lopputulos nähdään sitten viimeistään 6.7, joten nyt ei muuta kuin odotellaan.

Desucon reissu oli kyllä aika eeppinen, sillä yövyimme yhdessä J:n ja M:n kanssa teltassa, joka oli melko pieni. No, oikeastaan tosi pieni. Ihmettelen miten mahduimme edes sinne. Lauantain ja sunnuntain välisen yön kruunasi tuuli ja sade, jotka valvottivat meitä kaikkia aikas lailla. Sain kuitenkin sellaisen vaikutelman että J sai parhaiten unta, sillä aina kun itse heräsin kylmyyteen, kosteuteen tai tuulen puhinaan niin J vain tuhisi tyytyväisesti makuupussissaan.

No, onneksi leirintäalueella oli käytössä suihku, lämpimällä vedellä, joten kukaan meistä ei saanut kuoleman tautia. Eikä tarvinnut lähteä coniin sen näköisenä, että oli juuri nukkunut yöllä tasan kolme tuntia kohtuullista unta.

Itse con puolestaan oli aivan mahtava, ja pelkästään sen takia yksi yö teltassa ei tuntunut missään.
Kaikkialla näkyi hienoja pukuja, ohjelmat (ne vähäiset missä olin) olivat kivoja, ja tavaraa lähti mukaan kiitettävästi. Perustelin itselleni ostoksiani sillä, että kesän aikana ei sitten enää missään muualla rahoja kulukaan. Ennen reissuani siis. :D

Sen enempää Desuconista en ala selittämään, sillä A) en ole oikea ihminen sitä tekemään ja B) en jaksa, joten seuraavaksi hieman kuvia ja yleistä löpinää viikonlopun tapahtumista.

Tässä kaikkea mitä mukaan tarttui:

Taidekujalta en yleensä ole hankkinut mitään, mutta tällä kertaa mukaan tarttui tälläinen söpöliini.

Mangakirppiksen saalis.

Mario-paita! Ostin kaksin kappalein, toinen on samanlainen, mutta mustalla pohjalla, ja sen toin tuliasena V:lle.

Pinssejä, joista alin on myös tuliainen V:lle. Jostain syystä olen kadottanut jo yhden pinssin...

Lisäksi ostin Desuconin t-paidan, mutta se on juuri nyt päälläni enkä jaksa vaivautua, ja ottaa siitä kuvaa. Sitäpaitsi, suurinosa on varmasti tietoinen millaisesta paidasta on kyse :)

Tästä kuvasta ei ota selvää varmasti Eino eikä Pentti, mutta vasemmalla pinkit ja keltaiset säärystimet, ja oikealla kahdet raidalliset sukkaparit :)

Sää oli onneksi melko miellyttävä, vaikka lauantaina hieman vettä satoikin. Senpä takia istuimme aika paljon ulkosalla ja siellä bongasin pari cossia, joista oli pakko saada kuva. Ensimmäisen kohdalla kävi niin, että siemailin jaffaa tyytyväisesti, kunnes yhtäkkiä näin jossain sadan metrin päässä punaisen vilahduksen. Huudahdin vain: "Yukimura Sanada!", ja syöksyin saman tien kyseisen henkilön luokse :D

Yukimura Sanada cossi. Tykkään.
No, olin sitten onneni kukkuloilla huomatessani, että Yukimura ei ollut yksin!

Masamune Date cossi, kypärä oli ilmeisesti säpäleinä tässä vaiheessa. :D Ottivatkohan arkkiviholliset yhteen turhankin kiivaasti? Ja vielä hälyyttävämpää: hävisikö Date??
Myöhemmin sitten huomasin, että Date oli saanut kypäränsäkin kuntoon, mutta en sitten enää kehdannut mennä pyytämään uutta kuvaa...

Vielä yhden kuvan haluan laittaa, koska tämä oli vain yksinkertaisesti hieno! :)

Skip Beat!:in Kyoko. Nyt tekisi mieli lukea pitkästä aikaa kyseistä mangaa!
Jepajep. Loppujen lopuksi en ottanut paljon kuvia, vaikka aina yritän parhaani. Osaksi tähän on syynä se, että luulin ladanneeni kameran akun täyteen, mutta kauhukseni kamera ei käynnistynytkään Desuconiin saavuttaessa. Otin sitten kaikki kuvat kännykälläni, joten kuvanlaatu ei ole parasta mahdollista, pahoittelut siitä. Tästä kuitenkin päästään siihen, kuinka tyhmä ihminen voikaan olla.

Olin nimittäin asettanut akun kameraan väärinpäin. (Tämän totesi V kun palasin kotiin.)

Niin. Jostain syystä en ole yhtään yllättynyt. Minusta kun ilmeisesti on aivan luonnollista, että akun navat ovat ylöspäin, vaikka niitten luonnollisesti pitäisi olla alaspäin. Ketuttaako? Lievästi joo.

Sitten vielä viimeinen juttu. 

Osallistuin nimittäin AMV: kisaan V:n kanssa, ja suureksi yllätykseksemme pääsimme finaaliin. Meistä kumpikaan ei ole aikaisemmin tehnyt vastaavaa, mitä nyt joskus nuorempana pari kamalaa videota väsäsin kasaan. Jännitin kisaa hirveästi, vaikka tiesimme heti muut videot nähdessämme, ettei meillä ollut mitään mahdollisuuksia palkintoihin. Kisaan osallistuminen oli kuitenkin todella kivaa, ja oman videon näkeminen isolta kankaalta oli aika mieletön fiilis.Toivon, että jatkossakin jaksaisimme tehdä vastaavaa, mutta vielä parempana.

Videomme voit katsoa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti