keskiviikko 21. elokuuta 2013

Magokorolta loistava etu Matsukazen lukijoille!

Minulla on ilo ilmoittaa, että aloitin yhteistyön vaasalaisen ravintola Magokoron kanssa! Kävin viime vuoden alussa ensimmäistä kertaa kyseisessä ravintolassa, ja siitä lähtien se on ollut lempiravintolani Vaasassa. Haastattelin omistajia aikaisemmin blogiini, ja jutun voit käydä lukemassa täältä.


Kyseessä on siis japanilainen ravintola, jonka ruokalistalta löytyy erilaisia liha-, kana-, ja kasvisruokia, ja paikan sushivalikoima on ihan oma juttunsa. Näiden lisäksi ravintolassa on päivittäin vaihtuva lounas, josta voit valita joko sushilounaan tai tavallisen lounaan. Paikan juomavalikoima uudistui jossakin vaiheessa, ja ravintolasta saa mm. Asahi-olutta ja umeshu-luumulikööriä, sakea unohtamatta. Jälkiruokana on tällä hetkellä tarjolla jäädytettyä jogurttia marjojen kera ja matcha tiramisua. En ole vielä kumpaakaan itse testannut, mutta matcha tiramisua on ehdottomasti kokeiltava heti kuin mahdollista.

Ravintola on pieni, mutta viihtyisä, ja kaikki työntekijät ovat todella mukavia. Lempipaikkani ravintolassa on aivan perällä neljän hengen pöydässä, katse ovelle päin, jolloin voin sushia mutustellessa katsella Rewell Centerin menoa. Ehdoton lempparini on ollut erilaiset 8kpl sushisetit, yhdessä misokeiton tai udonin kanssa. Kannattaa kokeilla udonia, se on taivaallista!Greenfiel on ihanan raikas vaihtoehto, ja kunnon mättöön Rainbow roll on mieletön! Käykää ihmeessä tsekkaamassa Magokoron nettisivuilta koko valikoima.

Lukijaetu Matsukazen lukijoille!

Tekin rakkaat lukijat Vaasan seudulta (ja muualtakin) voitte nyt nauttia hyvillä mielin näistä ihanista herkuista, sillä Magokoro on ystävällisesti luvannut 100 lukijalle -10% alennuksen ravintolassaan. Edun voi lunastaa kupongilla, jonka lähetän sähköpostiin kaikille kriteerit täyttäville lukijoille. Kriteerit täytätte seuraavasti:

- Seuraa blogiani julkisesti Facebookissa tai Bloggerissa.
- Kommentoi tätä postausta jollakin tavalla. Lisää kommentin loppuun nimesi ja nimimerkki, jolla seuraat minua, sekä sähköpostiosoitteesi. 
- Mikäli et halua sähköpostiosoitettasi näkyviin, voit lähettää sen suoraan sähköpostiini, mutta muista lisätä viestiin nimesi ja nimimerkkisi. Ja muista kommentoida tätä postausta! :)

Kuponki on henkilökohtainen, eikä etua voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Helpoiten minulle pystyy lähettämään mailia klikkaamalla yläoikealla olevaa "e-mail"-nappulaa, mutta tässä vielä varmuudeksi osoitteeni: jo.ketonen (at) gmail.com
Kupongit ovat vielä hieman työn alla, mutta alan lähettämään niitä teille viimeistään ensi viikolla ♫
Kysymyksiä aiheesta ja aiheen ulkopuolelta voitte esittää sähköpostitse tai Ask.fm:n kautta.

Sushin täytteistä loppuviikkoa kaikille! ♥

***
I'm happy to announce, that Magokoro is offering -10% discount for my readers! Just follow my blog on Facebook or Blogger, leave a comment to this post with your name, nickname and e-mail address, and I will send you a discount coupon. With this coupon, one person gets -10% discount. It cannot be combined with other discounts. You can check english menu and address from here. If you have anything to ask, you can contact me via e-mail, or Ask.fm.

Hope you enjoy this offer ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti