maanantai 1. lokakuuta 2012

Liian vähän aikaa animelle.

Oliskin näin leppoisaa...
Eilen olin repiä hiukset päästäni miettiessäni kuinka monta animea minulla on keskeneräisenä odottamassa vain katselua. Näiden keskeneräisten animeiden lisäksi on joukko animea, joita haluan katsoa heti kun aikaa vain löytyy. Siinä se ongelma vain piileekin. Sitä aikaa kun ei tunnu olleen lähiaikoina ollenkaan.

Keskiviikkoisin ja torstaisin olen koulussa toisella paikkakunnalla ja perjantaista tiistaihin olen lähes poikkeuksetta töissä. Pakollisiin juttuihin kuuluu myös nukkuminen, syöminen ja läksyjen teko. (Ja läksyjen tekemisen sijaan kirjoitan tietenkin tätä bloggausta). Katson joka päivä animea vähän, mutta tällä hetkellä se ei vain riitä. Itkupotkuraivari.

Laskin eilen, että minulla on vähintään 12 animen katselu kesken. Yleensä minulla on periaate, etten katso kuin yhtä animea kerralla. Missä meni vikaan? Voisin syyttää talouden toista osapuolta, sillä katsomme yhdessä tiettyjä sarjoja, mutta se ei silti kokonaan selitä tätä älytöntä sekamelskaa. Onneksi tilanne parani tänään yhden animen verran, sillä sain katsottua kaikki tähän mennessä ilmestyneet jaksot. Hip hei huraa!

Keskeneräisiin sarjoihin kuuluvat:

- Hakuouki Reimeiroku (Pakko se on katsoa, kun katsoin aikaisemmatkin jaksot.)
- Airgear (Must see, koska olen Tenjô Tengenkin katsonut.)
- Peacemaker (V pisti tämän pyörimään joku päivä, ja vaikutti ihan hauskalta sarjalta. Shinsengumi!)
- Beelzebub (V:n kanssa tätäkin katsonut. Hauska, mutta toistaa itseään turhan paljon :/ )
- Poyopoyo kansatsu nikki (Kissoja! ♥)
- Ano natsu de matteru (Ei vaikuttanut miltään kovin erikoiselta, mutta haluan katsoa silti loppuun.)
- Kaichou wa maid-sama (Olen lukenut mangaa, joten...)
- Zoku natsume yuujinchou (Katsoin ekan kauden, niin pakko se toinenkin on vilkaista.)
- Recorder to Randsell (Lyhyet jaksot ja ihan hauska aihe.)
- Rurouni Kenshin (Tämä menee jo yleissivistyksen puolelle!)
- Binbou gami ga! (Vaikutti ihan hauskalta.)

Jep, siinä niitä piisaa. Poyon ja Recorder to Randsellin aion hoitaa ensi perjaintaina pois alta, mutta muista en sitten vielä tiedä. Luultavasti lähden purkamaan listaa jaksojen määrän perusteella, eli lyhyemmästä sarjasta pidempään. Toivotaan, että selviän näin tästä eteenpäin. Sitten kun nämä on selvitetty, voinkin alkaa katsomaan mm. Sukitte ii na yo! ja Shin sekai yori:a, jotka edustavat uudempaa animea. Sukittea olen lukenut mangana, ja Shin sekai yori:n preview vaikutti puolestaan mielenkiintoiselta. :)

Sarja, joka jäi tästä listasta pois on muuten Joshiraku. (Sain tästä siis katsottua kaikki ilmestyneet jaksot). Kyseessä on komedia viidestä rakugo- tytöstä ja heidän jokapäiväisistä jutuistaan. Ihastuin sarjaan, koska tytöt keskustelevat hyvin erilaisista asioista, ja näistä keskusteluista huokuu japanilaisuus. Sen lisäksi saan kylmiä väreitä aina tyttöjen käydessä paikoissa, joissa kävin Japanin reissulla :D Kukuru on muuten aivan paras! ♥ Ja loppuvideo ihanan energinen!

Joshiraku:n tytöt. Kukuru on tuo mustahiuksinen.
Woaah, tulipas tästä tunnepitoinen bloggaus! Välillä on kuitenkin kiva kirjoittaa näinkin. Nyt läksyjen tekoon---> またね~

2 kommenttia:

  1. Pitää kokeilla tuota Joshirakua seuraavaksi, voi olla mielenkiintoinen, kiitti vinkistä^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä!
      Antoisia hetkiä Joshirakun parissa! ;)

      Poista