keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆

Blogi on ollut hiljaisempi kuin toivoin tässä kuussa. Syynä on yksinkertaisesti työkiireet ja jonkinlainen stressi- ja jännitystason huipentuma, mikä on estänyt kirjoittamasta yhtään mitään. Fiilis on silti mahtava; alle viikko ja meikäläinen suuntaa Tokioon. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että en itse vielä tajua täysin sitä.

Kävin kaverin kanssa Tampereella Hatanpään arboretumilla :)
Työpäiviä on jäljellä vielä neljä. Huomenna suuntaan Forexiin vaihtamaan rahaa, lähipäivinä pyykit pitäisi pestä, ja sitten pakata. Varasin itselleni ajan ripsienpidennyksiin maanantai aamulle, ennen kuin suuntaan Helsinki- Vantaalle. Hinta on suolainen, mutta uskon sen olevan hintansa väärti :)

Tapasin pari luokkakaveriakin Tampereella tässä jokin aika sitten. Kävimme syömässä Marusekissä, mutta pettymykseni oli suuri. En sitten tiedä olenko aina käynyt lounasaikaan syömässä, mutta tällä kertaa hinnat olivat kuitenkin erittäin suolaiset! Oma annokseni oli joku teriyaki lohisysteemi, ja sen hinta oli 23€. Se sisälsi riisin, salaatin, ja pari muuta PIENTÄ lisäannosta itse lohen lisäksi. Hyväähän tuo oli, mutta toista kertaa en moisia summia ala maksamaan niin pienestä annoksesta. Tarkistin vielä heidän nettisivuiltaan, että lounasruoat ovat tosiaan erikseen. Suosittelen käymään siellä siis lounasaikaan! Annokset ovat parempia ja paljon edullisempia. Illalla listalta ei löytynyt ainuttakaan donia, mutta lounaslistalta kyseisiä herkkuja löytyy :)

Olen seurannut viime aikoina paljon Foxilta tulevaa Lentoturmatutkintaa. Ihan puhtaasta kiinnostuksesta sitten tarkistin, millä lentokoneella meikäläinen lentää. Moskovasta Tokioon lennämme Airbus A330-300 mallisella koneella, ja huomasinpa sitten mielenkiintoisen seikan kyseisestä koneesta. Muistatteko sen Air Francen lennon 447 vuonna 2009, mikä lähti Rio de Janeirosta kohti Pariisia, mutta tippui sitten Atlantiin? Kyseinen tapaushan oli aika kauan mysteeri, mutta onnettomuuden syystä on vihdoin julkaistu selvitys. Ilmannopeutta mittaavat laitteet olivat jäätyneet kun kone oli lentänyt alijäähtyneitä pisaroita sisältäneeseen pilveen. Autopilotti oli mennyt pois päältä, ja koneen miehistö ei ollut saanut konetta lopettamaan sakkausta. Niinpä niin. Kuten kaverini M totesi: toivotaan ettei oo paljon myrskypilviä matkalla. :D


Olen ollut myös viime aikoina yhteydessä muutamaan japanilaiseen nuoreen naiseen, jotka ovat ystävällisesti luvanneet näyttää meille paikkoja ympäri Tokiota. Yksi heistä (Haruka) hankki meille liput Ghibli- museoon, ja toinen on suunnitellut vievänsä meidät joihinkin juhliin jonnekin. Samainen tytsy (Kaori) suositteli meitä kokeilemaan hiusten stailausta japanilaisittain täällä. Kyseiseen paikkaan voi ilmeisesti talsia vaikka kuvan kanssa, ja he sitten laittavat hiuksesi miten tykkäät. Kaori ilmoitti myös kyseisen paikan ehdottaneen myös stailausta lempi animehahmon tyyliin ennen kuin astelemme Akihabaraan :D

Lämpötilat ovat Japanissa olleet jo melko korkeita, mitä olen nyt hieman seuraillut sääkarttoja. Sadekausihan päättyi Japanissa juuri, ja nyt on tiedossa ne kuuluisat kuumat oltavat. 10 päivän ennusteen mukaan saapuessamme Tokioon olisi lämpöä +30 ja sateen mahdollisuutta. 

Ja muistutanpa vielä kaikkia elokuun arvonnasta, joka suoritetaan kaikkien Matsukazen Facebook-sivujen tykkääjien kesken. Tarkemman arvontapäivän, sekä palkinnon sisällön tulen ilmoittamaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään elokuun ensimmäisellä viikolla. Palkinto lähtee onnekkaalle voittajalle suoraan Japanista! ^_^

Seuraava päivitys saattaa sitten olla jo Suomen ulkopuolelta, mutta katsotaan miten tilanne tästä kehkeytyy. Minulla on ollut yksi aihe mistä olen koko kuukauden halunnut kirjoittaa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ensi kuussa ei sitten ole aikaa sille, joten saatan käyttää tämän viikon kyseisen tekstin työstämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti